لوگو دکتر سید مهدی جلالی
بیمه های پوشش دهنده عمل های چاقی؟

بیمه های پوشش دهنده عمل های چاقی؟

بیمه‌های درمانی که افراد برای کاهش هزینه‌های درمان خود از آن استفاده می‌کنند در ایران به دو گروه تقسیم می شوند : بیمه پایه و بیمه تکمیلی

بیمه پایه

بیمه پایه شامل تامین اجتماعی و خدمات درمانی است. بیمه‌های پایه معمولا در بخش دولتی قابل قبول هستند و هزینه‌های این بخش را پوشش می‌دهند.

بیمه تکمیلی

انواع مختلفی دارد مانند ایران کار آفرین معلم و …

این بیمه‌ها ارگان‌های خصوصی را بر اساس موارد تعیین شده، حمایت می‌کنند و این موارد طبق نوع بیمه و مقدار حق بیمه متفاوت هستند.

بیمه های جراحی لاغری

اشخاصی که هیچگونه بیمه ای ندارند، عمل برای آنها آزاد حساب می‌شود و این بیماران برای جراحی خود در بیمارستان دو نوع هزینه که شامل هزینه بیمارستان و تمام هزینه‌های مربوط به آن می‌باشد و هم چنین هزینه وسایل را نیز پرداخت نمایند.

بنابراین افرادی که قصد دارند عمل اسلیو معده  یا جراحی چاقی دیگری را انجام دهند باید برای کسب اطلاعات ابتدا توسط جراح ویزیت شده و سپس به بیمه گذاران و بخش حسابداری بیمارستان‌ها مراجعه نمایند.

 بیمه عمل جراحی لاغری رو تخت پوشش قرار میده؟

انواع عمل لاغری که امروزه انجام می شود شامل هزینه هایی است که شاید برای افرادی پرداخت آن سخت باشد. بیمه گزینه خوبی است که بخشی از این هزینه ها را تقبل کند. پزشکان مجربی مثل دکتر سید مهدی جلالی در بیمارستان‌های دولتی هم فعالیت می کنند. بدین طریق هزینه ها کاهش یافته و مقرون به صرفه تر خواهد بود.

نوع حمایت بیمه ای به شرکتی که تحت پوشش بیمه آن هستید ارتباط مستقیمی دارد. از آنجائیکه که عوارض چاقی بسیار زیاد است و اغلب افراد دچار بیماری هایی مثل دیابت یا بیماری‌های قلبی عروقی ناشی از چاقی هستند، بیمه آنها را تحت پوشش می گیرد. بسته به شاخص توده بدنی شما و لزوم اهمیت جراحی‌های چاقی بیمه می تواند حمایت های مختلفی را داشته باشد. برای اطلاع دقیق باید با بیمه طرف قرار داد خود حتما صحبت کنید.

در مورد بیمه های تکمیلی خوب است بدانید قرارداد آنها به سه  صورت انجام می پذیرد :

نوع اول از بیمه های تکمیلی شامل قرار داد مستقیم با بیمارستان محل کار جراح است : 

در رابطه با این مورد شخص برگه معرفی از پزشک را که مبنبی بر بستری شدن او در بیمارستان می باشد را به مرکز بیمه می برد و بر اساس آن نامه معرفی برای بستری شدن در بیمارستان را دریافت می کند و در پایان نیز شخص تنها باید مبلغ تعیین شده فرانشیز را پرداخت کند.

نوع دوم نیز شامل قرارداد غیر مستقیم با بیمارستان محل کار جراح است :

در رابطه با این مورد سازمان بیمه به فرد این اطمینان را خواهد داد که هزینه هایی که در بیمارستان پرداخت می گردد تا مقداری که تعیین شده است بعد از ارائه مدارک مربوطه پرداخت خواهد شد و بر اساس این قرار داد بیمار تمامی هزینه های تعیین شده را پرداخت می کند و بعد از انجام عمل آن را دریافت خواهد کرد.

نوع سوم نیز شامل نداشتن قرارداد با بیمارستان محل کار متخصص می باشد:

بر اساس این مورد تمام هزینه های مقرر شده را بیمار پرداخت می کند و به اصطلاح درمان فرد آزاد است .

مطالب مرتبط

جراح عمومی

یکی از  تخصص‌هایی که برای درمان برخی از بیماری‌ها و اختلالات

فهرست محتوا