لوگو دکتر سید مهدی جلالی

هزینه جراحی چاقی سال ۱۴۰۳

هزینه جراحی چاقی در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟ هزینه جراحی چاقی برای افرادی که خواستار انجام این عمل هستند نیز بسیار دارای اهمیت است و اغلب افراد مایل هستند که حتما از قبل از این موضوع مطلع باشند.

بله بعد از عمل اسلیو معده یا عمل بای پس یا هر نوع جراحی چاقی لازم است شما برخی هزینه های خاص دیگر را نیز در نظر  بگیرید.

 به عنوان مثال بیماران در بسیاری از موارد تا آخر عمر خود ویتامین ها و پروتئینی خاصی را مصرف کنند ویتامین ها و مکمل های غذایی برای افرادی که این جراحی ها را انجام داده اند بخشی ضروری است.

هزینه های دیگری هم ممکن است بیماران متحمل آن شوند مانند ثبت نام در باشگاه به منظور افزایش فعالیت های فیزیکی و یا انجام تفریحاتی که تا قبل از جراحی چاقی فرد نمی توانست به آن ها بپردازد.

 و شاید لازم باشد کمد لباس های خود را هم کاملا تغییر دهید و با لباس های گشاد فدیمی خداحافظی کنید و حتما این قسمت شیرین ترین هزینه ای است که شما با کمال میل و با خوشحالی انجام خواهید داد.

قطعا تمامی این هزینه ها ارزش یک عمر زندگی سالم و دور از عوارض چاقی را خواهد داشت پس همین امروز برای خلاصی از این مشکل با ما تماس بگیرید و مهم ترین تصمیم زندگی خود را عملی کنید.

عمل جراحی چاقی چیست؟

ورزش و رژیم غذایی اغلب به تنهایی نمی توانند افراد مبتلا به چاقی مفرط و بیش از حد را به طور موثر درمان کنند. جراحی چاقی عملی است که به منظور کمک به کاهش وزن چنین افرادی انجام می شود. شواهد حاکی از آن است که جراحی چاقی می تواند میزان مرگ و میر را در بیماران مبتلا به چاقی مفرط کاهش دهد، به ویژه هنگامی که با تغذیه ی سالم و تغییر سبک زندگی پس از جراحی همراه باشد.

اصول جراحی چاقی

اصل اساسی جراحی چاقی محدود کردن میزان دریافت غذا و کاهش جذب مواد غذایی در معده و روده ی فرد است. فرآیند هضم غذا از دهان شروع می شود، جایی که غذا جویده می شود و با بزاق و سایر ترشحات حاوی آنزیم مخلوط می شود. سپس غذا به معده می رسد و در آن جا با شیره های گوارشی مخلوط شده و تجزیه می شود تا مواد مغذی و کالری موجود در غذاها جذب شوند. سپس هضم سریعتر می شود زیرا غذا به دوازدهه (قسمت ابتدایی روده ی کوچک) می رود و در آنجا با صفرا و آب پانکراس مخلوط می شود.

جراحی چاقی برای تغییر یا قطع این فرآیند هضم طراحی شده است تا غذا به روش معمول و به طور کامل تجزیه و جذب نشود. کاهش مقدار مواد مغذی و کالری جذب شده، بیماران را قادر می سازد وزن خود را کاهش دهند و خطر ابتلا به عوارض یا اختلالات مربوط به چاقی را کاهش دهند.

شاخص توده بدنی (BMI)

اندازه گیری قد در ارتباط و تناسب با وزن فرد شاخص توده ی بدنی (BMI) نامیده می شود، این شاخص برای تعریف درجات مختلف چاقی و کمک به تعیین اینکه آیا فرد چاق نیاز به مداخله و درمان دارد یا نه، استفاده می شود. چاقی مفرط بالینی، شاخص توده ی بدنی بیش از ۴۰ کیلوگرم بر مترمربع یا شاخص توده ی بدنی بیش از ۳۵ کیلوگرم بر متر مربع در ترکیب با مشکلات شدید سلامتی را توصیف کرده و نشان می دهد.

مشکلات سلامتی مرتبط با چاقی شامل دیابت نوع ۲، آرتریت، بیماری قلبی و آپنه انسدادی شدید خواب می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) استفاده از نوار معده قابل تنظیم را برای بیمارانی با BMI 30 کیلوگرم بر متر مربع یا بیشتر که حداقل یکی از این شرایط را نیز دارند، تأیید می کند.

انواع جراحی چاقی

انواع مختلفی از جراحی های چاقی وجود دارد که می توان انجام داد. جراحی ممکن است با استفاده از روش “باز” ​​انجام شود که شامل برش شکم یا با استفاده از لاپاراسکوپی است که در طی آن ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچک نیم اینچی به داخل شکم هدایت می شوند. امروزه، اکثر جراحی های چاقی به روش لاپاراسکوپی انجام می شوند، زیرا در مقایسه با جراحی باز، نیاز به برش های کمتری دارد، آسیب بافتی نسبتاً کمی ایجاد می کند، منجر به عوارض پس از عمل کمتری می شود و امکان ترخیص زودتر از بیمارستان را فراهم می کند.

به طور کلی چهار روش برای انجام عمل جراحی چاقی ارائه شده است:

باندینگ قابل تنظیم معده (AGB)

بای پس معده Roux-en-Y (RYGB)

انحراف بیلیوپانکراس با دوازدهه (BPD-DS)

گاسترکتومی آستین عمودی (VSG)

هر یک از انواع روش های جراحی دارای مزایا و معایبی است و عوامل مختلفی بر روی انتخاب بیمار تأثیر می‌گذارد که شاملBMI، عادات غذایی، مشکلات سلامتی مرتبط با چاقی و تعداد جراحی‌های قبلی معده می‌شود. بیمار و پزشک باید با در نظر گرفتن مزایا و خطرات هر کدام از روش های جراحی در مورد مناسب ترین گزینه با هم صحبت کنند تا پزشک پس انتخاب روش مناسب بتواند روند جراحی را برنامه ریزی کند.

خطرات جراحی و بعد از عمل

افرادی که جراحی چاقی انجام داده اند برای جلوگیری از عوارض و جلوگیری از افزایش وزن پس از جراحی باید از رژیم غذایی و برنامه ورزشی دقیق و مادام العمر پیروی کنند. علاوه بر این، بیماران ممکن است پس از لاغری، پوست شل، افتاده و اضافه ی زیادی داشته باشند که برای برداشتن پوست اضافه و سفت کردن پوست فرد نیاز به جراحی بیشتری خواهد داشت.

مانند سایر انواع جراحی ها، جراحی چاقی نیز ممکن است با خطراتی از جمله خونریزی داخلی، ترومبوز ورید عمقی، عفونت و آمبولی ریه (لخته شدن خون در ریه) همراه باشد.

بیشتر بدانید: عمل اسلیو معده چیست و چگونه انجام می شود؟

هزینه عمل چاقی

قیمت جراحی کاهش وزن شما به عوامل مختلفی بستگی دارد:
دستمزد جراح شما این بر اساس محل زندگی شما، تخصص جراح شما و پیچیدگی عمل متفاوت است.
بیمارستانی که انتخاب کردید هزینه ها متفاوت است و ممکن است شامل اتاق های عمل و بیمارستان، در میان هزینه های دیگر باشد.
هزینه های اضافی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • حق الزحمه متخصص بیهوشی
  • هزینه دستیار جراحی
  • هزینه های دستگاه
  • هزینه های مشاور (در صورت لزوم)

آیا بیمه سلامت پرداخت خواهد کرد؟

اگر بیمه درمانی دارید، بیمه نامه خود را به دقت بخوانید و از نزدیک با بیمه گر و پزشک خود همکاری کنید تا ببینید چه چیزی تحت پوشش قرار می گیرد. بر اساس قانون مراقبت مقرون به صرفه، برخی از شهر ها از بیمه‌گرانی می‌خواهند که طرح‌های خود را در بازار یا مستقیماً به افراد یا گروه‌های کوچک می‌فروشند، جراحی چاقی را پوشش دهند.

https://www.news-medical.net/health/What-is-Bariatric-Surgery.aspx

مطالب مرتبط
فهرست محتوا